התוכל לשמוע את ליבי?

פרטי הדרמה
Can You Hear My Heart · 내 마음이 들리니
שחקנים
Kim Jae-Won
·
Hwang Jung-Eum
·
Namgung Min
·
Koh Joon-Hee
·
Lee Gyu-Han
תקציר
בונג וו־רי מעולם לא ויתרה על התקווה למצוא את אחיה שנעלם, גם כשהחיים לא בדיוק הקלו עליה.
צ'ה דונג־ג'ו, לעומתה, חי כשהוא מסתיר מהעולם את העובדה שאיבד את שמיעתו ולמד לקרוא שפתיים.
כשהדרכים שלהם מצטלבות מחדש, סודות מן העבר וקשרים משפחתיים סבוכים מתחילים להיחשף.
זהו סיפור מרגש על אהבה, משפחה והיכולת לשמוע אדם אחר, גם בלי קול.




דרמה מושלמת +++ ליהוק שחקנים מושלם +++ המון תודות ליפעת וחנה על התרגום המושקע ולכל הצוות של asia4hb על הכל.
ממש תודה רבה על התרגום ועל כל העבודה הקשה,סדרה ממש יפה ומרגשת❤❤❤
תודה למתרגמת
סדרה נחמדה מאד
אי אפשר להוריד וגם לא צפיה ישירה אפשר בבקשה לתקן????
אנחנו נשתדל לתקן במשך השבוע
היי.. הפרקים לא עובדים.. לא בצפייה ולא בהורדה
שלום לכם,
דבר ראשון תודה רבה רבה למתרגמות, כולל הערות ההבהרה החשובות.
רציתי לברר מה שם השחקן שמשחק את האב החורג של וו רי.
תודה רבה רבה על תשובתכן.
תודה רבה
סדרה מעולה
ממש רוצה לראות את הסדרה אבל הצפייה ישירה לא עובדת פליזזזזזזזז תתקנו את זה
ברור לי לגמרי שרוצה לראות את הסדרה ואהנה. מהסיבות שהזכרת אז ועכשיו. וקים ג'אה וון כמובן. כמו גם הוואנג ג'אנג אום שכמוך (כמו בעוד דברים מסתבר,גב' סוק? חח) מאוהבת בה (כי הלב המתוק שלה על כל המסך) מאז שראיתי אותה לראשונה בהרוג אותי..ראיתי גם היא הייתה יפייפיה וסוד. להטוטנים מחכה לי כמו עוד שמתורגם אתה ואיפה שאראה ארצה…יש מספיק שמחכה. האמא אהבתי, רק באחרון היא במיטבה. ראיתי בסד' פה פרק אחד בזמנו ועצרתי למרות שאהבתי. כי לא היה הזמן הנכון. וממש כך, כיף ההפתעה שני שחקנים משם לא אחד. שוב נכון, דאמו התחלתי פרק וגם עצרתי. הראשון כרוניקה.. והיו עוד ויהיו עוד הרבה. כולל דאמו:) מעריכה את דברייך ולכן ברור שלא אפספס. וכמו שאמרת מה שרואים קודם או ראשון. אצל ג'אנג היוק היה ריקוד הדרקון בקולנוע..ורוצה שוב.
ורד, לא מצאתי היכן רשום אבל כמעט וודאי שראיתי זו הייתה סדרת השנה בזמנה. קים ג'אה וון שאפילו בלי שפירטת הכל וודאי נהנית ממנו בסדרה שאת ממשיכה להזכיר, דיי כמו SSH בממזרח לעדן. ההכלה המלאה שלו את הכל ואת כולם למרות ויחד עם קשייו שלו עצמו, והמתיקות שבסוף ובכלל לאורך הסדרה למרות התחלות מאוד קשות, גם כאן הוא כך כמו שאת אוהבת. גם האמא מהסדרה האחרונה שהממה אותך כאן אפילו שהתפקיד לא עוצמתי כמו שם ההשראה ממנה משם תוסיף לך הרבה. והוואנג ג'אנג אום שכל הזמן הזכרתי כמה אהובה עליי שאגב התבלבלתי לגמרי לגביה בין ה"להטוטנים" ל"לוזרים" אבל שתיהן שוות וכיפיות לשחרור, עם שחקנים מעולים וערך מעבר לרק קומדי, כשהאחרונה תורגמה בשני שמות מה שתרם לבלבול אצלי.
את עפה כעת על סדרה בה שחקן מסדרה אחרונה שראית ולגמרי במקרה הפעם. כיף נכון? הנה הורדתי אפילו שמות שאין צורך.
לגבי דאמו למה יש לי הרגשה שלא ראית? כי קשה לי להאמין שאפשר להתעלף ממנה כמו ששיתפת כמה פעמים, יותר משם. בשבילי היא שם כמו בשבילך ג'אנג היוק בריקוד הדרקון! איפה ראית אותה פעם ראשונה שאמרת שמייד מבינים מה רואים? לי זה שם.
.
אופס , סליחה , טעות שלי , בעיה הייתה מהפלאפון שלי
בנוסף , סדרה מדהימה , תודה למתרגמת
תוכלו בבקשה לתקן מפרק 5? , כי פשוט אין קול?
תודה רבה מראש 💓💗
היי למה הצפייה ישירה לא עולה תודה
שווה צפייה
בין הסדרות הכי טובות אאאבר!!!!